donderdag 6 januari 2005

Kijk- en luistergeld voor Tsunami-video's



Boats on the sea by smy07 . This is the beach in Phuket, about a month before the tsunami...

’t Is maar een voorstel, hé. En vermits de sp.a-spirit-Ideeënfabriek gesloten is, lanceer ik het hier. Wat dachten jullie van vrijwillig kijk- en luistergeld voor wie naar Tsunami-videootjes kijkt via TV of PC? Niets regelneverij, niets vingertje, niets verplichting.

We plakken er een richtprijs op. Per minuut Tsunami-voyeurisme (ai, whaw, hoe indrukwekkend, ziedaades, ochgottekes, vreselijk, hoe erg!) 1 € vrijwillige bijdrage. Dertig minuten kost 30 €....en is - per schijf van 30 € - dan nog fiscaal aftrekbaar op de koop toe .

Betaalwijze als je niet ineens 30 € of meer stort? SMS-en naar het sms-nummer 3108 met de boodschap “ja” . Kost je 1 € per sms. De mobiele operatoren Proximus, Mobistar en BASE storten het volledig ge-sms-te bedrag op de rekening 000-0000012-12 van de Tsunami 12-12-actie. De SMS-actie loopt nog tot 14.01 middernacht.

Op de Vlaamse Infolijn (0800-30.20.1) krijg je ook nog alle mogelijke informatie over inzamelacties allerhande en bijdragen voor de slachtoffers. Inwoners van Gent die willen meehelpen aan een van de acties van het Rode Kruis of organisatoren van benefietactiviteiten, worden gevraagd zich te melden bij Gentinfo (09/210 10 10). Gentinfo verzamelt de oproepen en licht het Rode Kruis en de Dienst Voorlichting in.

Ik zal nu maar sms'en!

Geen opmerkingen: